LUE TÄMÄ ENSIN!

Avatar
jryi
Valantehnyt miekkamies
Viestit: 1085
Liittynyt: 20.02.2008 13:31
PSN: jryi
Gamertag: jryi
Paikkakunta: Töölö
Viesti:

LUE TÄMÄ ENSIN!

ViestiKirjoittaja jryi » 30.12.2010 09:43

Tervetuloa Old Gamers' Societyn sivuille.

Old Gamers' Society on vähän varttuneemmista videopeliharrastajista koostuva yhteisö, jonka tärkein funktio on tarjota suhteellisen järkeville tyypeille suhteellisen järkevää keskustelu- ja peliseuraa. Kannustamme hyvähenkiseen ja vapaaseen keskusteluun, mistä syystä foorumin moderointi on todella kevyttä. Suoranaiseen perseilyyn puutumme kuitenkin nopeasti.

Jotta voimme pitää keskutelun suhteellisen tasokkaana, emme päästä kaikkia rekisteröityneitä jäseniä suoraan keskustelun keskelle ilman jonkinmoista esittäytymistä. Esittäytyneille jäsenille annetaan automaattisesti täydet osallistumisoikeudet, kunhan kaksi ehtoa täyttyy:

1) Vaikutat fiksulta
2) Olet vähintään 30-vuotias

Jälkimmäisestä ehdosta on tavattu joustaa jonkin verran, jos ensimmäinen kohta täyttyy kirkkaasti.

Huom! Täydeksi jäseneksi hyväksytyksi tuleminen on helppoa. Vähintään yhtä helppoa on saada kenkää, jos myöhemmin todetaan ensimmäisen jäsenyysehdon täyttymisen kanssa olevan vähän niin ja näin. Älä siis trollaile, provoile, häröile tai känniääliöile ennen kuin tunnet keskustelupalstan tavat.

Vieläkö kiinnostaa liittyä jengiin? Käy kertomassa itsestäsi ketjussa, jonka otsikko on "Ilmoittaudu täällä, jos olet mielestäsi käpy!" ja vakuuta meidät!

Kiitos ja anteeksi,

OGS:n perustajajäsen Jyri "jryi" Jokinen

Palaa sivulle “Haluatko Vanhaksi Pelaajaksi?”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija